Мицеларен лосион за почистване на грим

 MICELLAR LOTION -  Мицеларен лосион за почистване на грим

ПОЧИСТИ КОЖАТА СИ В ДЪЛБОЧИНА

» създаден на базата на розова вода, получена от листенца на столистна роза (Rosa centifolia)

» идеално почиства кожата на лицето и очите

» премахва дори и водоустойчив грим

» оставя върху кожата деликатен липиден филтър (не нарушава хидролипидния слой на епидермиса)

» съдържащите се в него съставки успокояват раздразненията, освежават и изглаждат кожата » за всеки тип кожа, включително суха и чувствителна

» за всекидневна употреба

» обем: 200 ml

Mицелите са сферични частици, изградени от голям брой химични съединения. Благодарение на своята амфифилна структура, могат да се свързват както с вода, така и с мазнини. Това от своя страна им позволява да абсорбират различни видове замърсявания и по този начин почистват кожата в дълбочина.

Мицелите съдържат ненаситени мастни киселини и естествен хидратиращ фактор-NMF (Natural Moisturizing Factor). Ненаситените мастни киселини са елемент, изграждащ клетъчната мембрана. Влияят положително на усвояването на витамини А и Д, ускоряват процеса на регенерация на епидермиса и възстановяват неговата липидна бариера. Предотвратяват стареенето на кожата и я правят да изглежда здрава. Естественият хидратиращ фактор (Natural Moisturizing Factor- NMF) e натурален хидратиращ епидермиса елемент. Предпазва кожата от загуба на вода и спомага бързото възстановяване на липсващите й вещества. Благодарение на това кожата по-дълго време остава свежа и гладка.

След употреба на лосиона за почистване на грим не е необходимо да изплакваш лицето си с вода. Лосионът перфектно замества успокояващия тоник и хидратиращото мляко за лице.

Зареждам... Моля изчакайте!