Често задавани въпроси

1. Как да си взема парола?

Новорегистрираните Дистрибутори получават т.н. пин код, който се използва еднократно и с който е необходимо първоначално да се регистрират на сайта www.fmgroup.pl където го въвеждат заедно със своя дистрибуторски номер и след това създават своята собствена парола, с която вече успешно се регистрират на сайта www.fmgroup.bg

 

2. Как се пуска поръчка?

Поръчка може да се пуска по имейл: fmgroup@mail.bg, по телефон на следните номера: 0886 89 33 70 ;0885 36 11 43; 0878 201 338 или онлайн заявка на сайта на ФМ груп: онлайн заявка

3. Кога се плаща поръчката?

Поръчката, която сте направили в офиса на ФМ груп я плащате на куриера като си я получите на дистрибуторски цени, а разликата с клиентската цена си я задържате като печалба!

4. Кой поема доставката?

Ако нямате 200 точки поръчка доставката е за ваша сметка (около 4-5лв до 1кг), ако поръчката ви е над 200 точки доставката ви е за сметка на ФМ груп.

5. Колко често се пуска поръчка?

Поръчка може да си пускате, когато и колкото си поискате. Няма ограничения и дати за пускане на поръчки в ФМ груп.

6.  За колко време пристига поръчката?

Поръчки, направени до 14.00ч. на единия ден пристигат на следващия ден в големите градове с офиси на Спиди. Поръчки направени след 14.00 ч. се изпращат на следващия работен ден. Срокът за доставка е до 3 работни дни за градовете и селата, където няма офиси на Спиди и се доставят по график.

7.  Как ще разбираме за промоциите на ФМ груп?

Информация за всичко, свързано с новите промоции на ФМ груп ще получавате редовно имйел или ще следите информацията публикувана на сайта на ФМ груп: www.fmgroup.bg в категория: Актуални новини и промоции. Всяка седмица има нова промоция!

8. Какво печеля аз като дистрибутор на ФМ груп?

Вие като дистрибутор на ФМ груп печелите разликата между клиентската и дистрибуторската цена - това за вас е пряката ви Печалба от всеки един продаден от вас продукт! В каталозите вие си имате ценова листа, на която има записани цените за клиенти, цените за дистрибутори и точките, които ви носи всеки един продукт на ФМ.

9. За какво служат тези точки?! Какво печеля аз от тях?

Всеки един  продукт на ФМ груп, който продадете вие лично, или дистрибутора регистриран под вас ви носи определен брой точки. Тези точки се сумират и накрая на месеца от вашите точки и от точките на хората под вас зависи дали ще получите бонус от ФМ груп. Затова колкото повече дистрибутори имате регистрирани под вас, толкова по-добре. Точките от техните продажби се трупат на вас като групови точки.

Ето и възможните нива, според точките, които може да стигнете - при 300 точки за месец - вие сте на 3% ниво, при 1200т - 6% ниво, при 3600т - 9% ниво и т.н., колкото повече точки имате, на толкова по-високо ниво сте и съответно бонуса ви е по-голям! При всяко едно ниво вие получавате определн бонус!

 

Зареждам... Моля изчакайте!