За ФМ Груп

FM GROUP е фирма, работеща в сектора на МЛМ бизнеса. Основана е през 2004г. в град Вроцлав, Полша от Артур Травински. Тя е създадена от млади хора, познаващи нуждите и желанията на клиентите.  Разработила богата гама от парфюми и парфюмни продукти с различни аромати, предназначени за широк кръг от потребители и за всяка възраст.

Главният продукт на FM GROUP са висококачествени парфюми и парфюмерийни води, създавани благодарение съвместната работа на фирмите PERFAND и DROM Fragrances. Допълнение към асортимента са парфюмерийни продукти като балсами,  душ гелове,  одеколони,  кремове за ръце,  пяна за бръснене, парфюми за коса и много други. През ноември 2008г. фирмата навлиза в нов пазарен сегмент, въвеждайки на пазара висококачествени почистващи и перилни препарати с марката FM GROUP FOR HOME. Последното огромно постижение на FM GROUP е колекцията декоративна козметика FM GROUP MAKE UP, създадена на базата на минерални съставки, обогатени с растителни екстракти и масла.

FM GROUP предлага ок. 600 вида продукти, като само ароматите са 150 вида.

Предлагат се на пазара по метода на пряко разпространение чрез мрежа от независими дистрибутори, като всички продукти са на атрактивни и на достъпни цени. Предимствата ни са:

- Нашите парфюми са с изключително високо качество и трайност (8-12 часа)
- Винаги са в наличност
- Нашите продукти стигат до вас без да се налага да ги търсите - нашите дистрибутори са на ваше разположение, ще ви помогнат в избора на продукт и ще ви го доставят в удобно за вас време и място.

След постигнатия огромен успех в Полша фирмата излиза и на международния пазар. В момента марката FM GROUP е известна и ценена в няколко десетки държави в Европа, Южна Америка, САЩ, Австралия, Африка и Азия. FM GROUP работи съвместно с около 589 000 Дистрибутори в целия свят.

За 8 години фирмата получава световно признание и е синоним на силна МЛМ копмания с изключително широка география и сериозна динамика на развитите.

FM GROUP World и FM GROUP Полша са отличавани и награждавани многократно както в Полша, така и на международно равнище:

• престижна награда „Бизнес Газела 2010” за FM GROUP Полша и FM GROUP World

• престижна награда „Бизнес Газела 2011” за FM GROUP World

• диплома-отличие “Art of Packaging 2010” за колекцията SPA SENSES – за най-добра опаковка на годината в категория “Здраве и красота”

• награда “Qltowy Kosmetyk 2011” (Култов Козметичен Продукт) за захарния пилинг за устни – отличието се присъжда на най-добрия продукт сред всички козметични продукти на полския пазар в 7 различни категории, а журито включва професионалисти от козметичния бранш, лекари, журналисти и известни личности
• награда “Лаври на Клиента – Откритие на годината 2011” за FM GROUP World в категория “Козметики, разпространявани извън магазинната мрежа”
• награда-отличие “Супер продукт 2011” от читателките на едно от най-популярните и престижни полски списания „Женски Свят” за колекцията SPA SENSES
• награда “Qltowy Kosmetyk 2012” (Култов Козметичен Продукт) за парфюмната вода FM 329 в категория „Мъжки аромати - полски”

• награда-отличие “Супер продукт 2012” от читателките на списание „Женски Свят” за серума за лице от колекцията B-Glucan Active

• награда-отличие “Диамант на Forbes 2013” на престижното месечно бизнес списание “Forbes” за FM GROUP Полша в категория “Фирми с приход от 50 до 250 млн. полски злоти”

Вече 7 години тя е на българския пазар, като продължава процеса на създаване на дистрибуторска мрежа в България. Това дава изключително предимство на тези, които се захванат с тази работа да успеят за много кратко време да постигнат успехи и сигурни и стабилни доходи.

Ако вие имате желание да работите ние ще ви дадем тази възможност. Включете се при нас. Много е важно в чий екип ще се включите като дистрибутор . Ние помагаме на всеки, който иска да се развива и да достигне ниво ЛИДЕР на ФМ груп.

Станете част от нашето голямо семейство на FM Group ! ТУК И СЕГА!


Гласувайте за  в BGTOPSITES.COM

Зареждам... Моля изчакайте!