Мъжки Парфюми ФМ "Hot Collection"

Най-популярните аромати от Класическата Колекция в по-интензивна версия с по-висок процент есенция: още по-силни, още по-съблазнителни, още по-чаровни. 24% есенция.
HOT - FM 134 - Цитрусов
Този изпълващ с енергия и свеж аромат ни напомня тропически остров и морски бриз. Подходящ за енигматични и нежни мъже, отличаващи се с изтънчен и безупречен вкус. Алтернативен аромат на Aqua di Gio – Giorgio Armani.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT - FM 52 - Ориенталски
Мистичен освежаващ утринен аромат, характерен за силния съвременен мъж, който знае как да се наслаждава на живота. Алтернативен аромат на Boss – Hugo Boss.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT - FM 56 - Шипров
Универсален модерен аромат, съчетаващ ефирно и свежо хармонично ухание с тайнствен и импулсивен мъжки акцент. Символ на успелия и независим силен мъж с високо самочувствие, но и с високи постижения. Алтернативен аромат на Fahrenheit – Christian Dior.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT - FM 57 - Цитрусов
Парфюм създаден за атлетични мъже, които разрушават всички представи за човешките възможности. Този аромат ви придава неповторима елегантност и финес при общуване с дамите. Алтернативен аромат на Lacoste – Lacoste.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT - FM 64 - Ориенталски
Свеж и елегантен аромат от подправки за мъжествените, елегантните и сериозните мъже. Изкушение е за всяка жена да бъде в компанията на мъж с това излъчване. Алтернативен аромат на Black Code – Giorgio Armani.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT -FM 43 - Fougere
Ароматна композиция, която ще отприщи стихията във вас и ще освободи енергия за нови подвизи. За мъжете, които обичат риска и предизвикателствата в живота си. Алтернативен аромат на Hugo Energies – Hugo Boss
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


HOT FM 110 - Шипров
Аромат за мъже, предопределени от съдбата да откриват по-добрия свят, готови за най-екстремни преживявания. Елегантен и стилен. Алтернативен аромат на La Male – J.P.Gaultier.
Добави в кошницата: бр. x 0.00 лв.


Зареждам... Моля изчакайте!