Как се работи като дистрибутор на ФМ груп

Работи се на принципа на Мулти левъл маркетинг -  така наречения мрежови маркетинг или още по-познат като каталожна търговия. Единственото изискване за да се регистрирате като дистрибутор в мрежата нa FM group е да имате 18 години. Работата е подходяща за жени в майчинство, за студенти, за работещи и дори за пенсионери, които се чувстват подходящи за такъв тип работа, а сигурна съм има много такива (аз имам такива в моя екип). Няма изисквания за опит и образование, достатъчно е да имате желание за работа и естествено амбиция да се развивате. Защото, който не е поискал да се развие като лидер на екип в ФМ груп, само той не е успял. Всичко изцяло зависи от самите вас!

Работа на дистрибутора включва показването и представяне на тези парфюмите на ваши познати, близки, колеги, приятели и бъдещи клиенти. За да може да предлагате продуктите на фирмата ще разполагате с кожена папка, в която има 100 бр. или 20бр. малки мостри на тези парфюми. Стойността на стартовия пакет с мостри на парфюмите е 50 лв за 100бр мостри и мини стартер с 20бр мостри за 20лв.

Всички продукти са на атрактивни и достъпни цени от 12лв, 22лв и 40лв, а вие като дистрибутор имате средно по около 25%  до 33% печалба от всеки продаден продукт.  Вашата директна печалба от продуктите е само началото, за да започнете да печелите.  Но основно печалбите идват от мрежата от дистрибутори, която вие сами може да изградите.

Всеки един продукт (продаден от вас пряко или от дистрибуторите под вас) Ви носи и определени точки, които в края на всеки месец се сумират и могат да ви донесат допълнителни бонуси. Именно точките, които се натрупали за месеца вие и вашата група ви носят допълнително приходи. Ако имате например в структурата под вас още 5 добре обучени и работещи дистрибутори и тези 5 успеят да включат и обучат по още 5 и т.н., в един момент мрежата под вас може да направи 200 и дори повече човека. И всички точки, които те постигнат за месеца, автоматично се прибавят и към вашите лични! Ето например, ако имате 12000 точки за 1 месец вие може да си докарвате 800-900 лева допълнителни доходи.

Поръчките се правят по телефон, e-mail или онлайн зявка на сайта на ФМ груп: www.fmgroup.bg и продуктите се доставят в рамкитена 3 работни дни. Изпращат се по куриер (Speedy) и в по-големите градове пристигат на следващия ден след заявката.

За да станете дистрибутор трябва да Ви направи регистрация вече действащ дистрибутор, който се явява за вас т.нар. "спонсор". Аз съм дистрибутор,  и ако желаете да се включите мога да Ви регистрирам. Тази процедура по регистрацията отнема 1 работен ден. След което вече ставате дистрибутор на фирма ФМ Груп/ FM Group.  При регистрацията следва да заплатите 50 лв. или 20лв. за пекета с  мострите - заплащат се на куриера при получаването на стратовия пакет, парите не се дават предварително на спонсора. Дори да не успеете да развиете бизнес може да си поръчвате само за вас и за вашето семейство парфюми с намаление. Така вие ще бъдете дистрибутор - консуматор.  Но от опит знам, че парфюмите сами се продават, а това се  дължи на високото качество и трайност минимум 6-8 часа на парфюмите.

Как се прави кариера в FM Group?

Ако сте вече дистрибутор на FM Group имате вазможност да се възползвате от това по 3 начина:
 
1) Купувате за себе си или вие сте САМО ПОТРЕБИТЕЛИ

  •     Снабдявате се с висококачествени продукти, уникални за българския пазар
  •     Купувате по-евтино, като плащате продуктите на дистрибуторска цена. Така спестявате при покупки за собствена употреба.


Например: Парфюм от 22лв.
Купувате на цена за дистрибутори.............................................16.50 лв.
Каталожна цена / за продажба на крайни клиенти..................22.00 лв.
Спестявате ...............................................................................................5.50 лв.
 
2) Купувате и продавате на другите или вие сте  ТЪРГОВЦИ
 
Кои са нашите клиенти -  приятели, познати, роднини, съседин, съученици, колеги и т.н. Печелите пари като продавате продуктите с 33% надценка. Получавате веднага печалбата си, което при други видиве бизнес се получава рядко. Печелите и допълнителни бонуси в зависимост от размера на постигнатия резултат т.е взависимост от ваши обем продажби лични и на групата печелите допълнително.
 
Пример: Парфюм от 22лв
 
Цена за дистрибутор....................................................................16.50 лв.
+33% дистрибуторска надценка ..........................................+ 5.50 лв.
(или това печелите веднага, като си го задържате като печалба )
Каталожна цена / за продажба на крайни клиенти...........22.00 лв.
 
3) Спонсорирате или МНОГОСТЕПЕННА ПРОДАЖБА - привличате други нови дистрибутори
 
Давайте шас на други хора да печелят. Като изградите своя мрежа от независими дистрибутори, печелите допълнително пари в зависимост от оборотите постигнати от цялата ваша група от дистрибутори, които вие сте привлекли. Достатъчно е да привлечете пряко под вас 5 други дистрибутора, и да помогнете на тях също да привлекат под себе си поне още 5, и така в един момент вие ще имате една много добра група от дистрибутори, които ще ви носят допълнително точки и съответно и повече бонуси.

Дистрибутор който използва всички позлва продутките на ФМ груп, продава ги и спонсорира си осигурява максимална печалба от този бизнес.
 
Защо сте мотивирани да успеете като дистрибутор на ФМ Груп:
 
Искате :
· Да сте независими в работата си?
· Да работите в голяма фирма заедно с много колеги?
· Да контролирате САМ вашите приходи и финансовито положение?
· Да имате нов дом, нова кола, да заминете на мечтаното пътешествие?
· И още много други неща.......
 
 Всичко това може да стане реалност ако вие самите повярвате в себе си и разберете каква възможност ви дава FMGroup

  Това е в общи линии. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с мен и с удоволствие ще отговоря на всички.

Зареждам... Моля изчакайте!