Какво е Мрежов Маркетинг?

Помислете какво бихте направили, за да намерите възможност да направите  своя живот по-добър.

- Ако в ръцете ви се окаже точна система, изпълнявайки препоръчките, на която вие бихте повишили свойте доходи три-четири пъти независимо от това, колко заработвате сега и при това ви се появява повече свободно време?
- Какво бихте направили, ако във вашите ръце се окаже точчен план за постигане на успех?
- Какво би значело това за вас?
- Какво би значело това за вашето семейство?
- Какво вие бихте направили с тази възможност?

Пари?
Време?
Семейство?
Свобода на избор?

Стратергия на победителите

Вашият живот върви монотонно и еднообразно. Сутрин ставате рано за работа, цял ден работите, прибирате се изморен от работа, вечеряте и лягате капнал от умора. И това ден след ден!? Приличате на всички тези хора, които всеки ден повтарят едни и същи действия, не виждайки изход хора, ходещи по пътя, водещ към нищото! Тези хора както и вие използвате модела на живота от Индустриалния век!
Как изглежда този модел? - детска градина, училище, университет, намиране на работа, натрупване на стаж и пенсия!
Основната маса от хоарта живеещи по стария модел работят за някого! Това може да бъде предприятие или частен предприемач.
Работейки за някого вие обменяте собственото си време за пари - този доход се нарича линеен! Вие получавате пари само тогава, когато работите! Вземете някоя прозиволна префесия - шофьор, фризьор, счетоводител, строител. Когато вие изпълнявате вашата работа вие получавает и доход, но когато спрете да работите - спират и вашите доходи.
Но човек не може да работи цял живот....Някога той споира и тогава изпада в нищета. Използвайки линейния доход, човек никога не преуспява, защото той не ръкови своя живот. Отговорността на свя живот той е оставил в ръцете на своя началник. Тези хора не могат да разчитат на обезпечени старини и благополучие. Нашите баби, нашите родители, всеки ден, година след година предават своите знания
 своите технологии, своя модел на живот на бъдещите поколения. Така стария модел - модела на индустриалния век преминава в новото време.

Но времето се променя. Индустриалния век свърши и започна инфомационния век. Сега е друг век. Няколко минути информация в точното време, могат да струват милиони. Изменяйки се времето, това онзачава, че трябва да се изменят и инструментите и технологията на модела на живот.
Замислете се!?
 Оживява не най-силният, а най-възприемчивият към промените.Това е казал Чарлз Дарвин! Замисяли ли сте се вие поне веднъж в живота за това, че би било добре да имате пари в банката и цял живот да живеета на процент? Не би било лошо да имате някаква работа и цял живот да живеет на процент от тази работа? Да направите нещо такова, че да ви носи ежемесечен увеличаващ се доход за целия ви оставащ живот, независимо от това работите или си почивате?
Този начин на доход се нарича "авторски хонорар"
Или вие искате да работите цял живот за да нахраните семейсвото си?
Ние често затваряме ума си за нова информация, страхувайки се да не ни излъжат.
От тук - ние често затваряме разума си за неочаквана възможност.
Отворете своя ум, настъпи вашето време!
Да продължите да работите и да печелите своя линеен хонорар или още днес да започнете да създавате своя авторски хонорар, който ще се увеличава от месец на месец и ще ви носи доход, даже когатов вие решите да си починете или да се оттеглите. Но как е възможно питате? Само с две думи - Мрежов Маркетинг! Да, даааа....мрежов маркетинг!
Ако вие сте удивени - значи, че не притежавате пълноценната информация за това, което водещи икономисти и крупни бизнесмени в света наричат най-великата възможност в историята на човечеството-юмрежовия маркетинг!
Какво е това и как вие може да се възползвате от него?!
Ние с вас така или иначе сме в мрежовия маркетинг, но вие не получавате пари за това!
Представете си, че вие сте чули от свой познат нещо ново, за някоя нова вещ. Вие просто сте узнали нова, интересна информация!
И вие решавате,че обезателно ще се възползвате от тази новина. Отлично! Но това все още не е всичко!
Оказва, се че имате възможност да вземете това не от магазин, а елиминирайки посредниците, за да го вземете направо от производителя със значителна отстъпка. Невероятно! Направо от производителя!
Това е защита от измама и цената е значително по-ниска. Естесвено, ако се появи такава възможност, ние задължително ще се възползваме от това! А после ние ще разкажем за това на своите приятели. Великата сила на препоръката!
На кого вие повече ще повярвате? На рекламата по телевизяита или на вашия добър познат или приятел? Отговорът е очевиден?
Ние всички се възползваме от препоръчките на познати и сами ние препоръчваме. Особено днес, когато сме засипани с голямо количество много качествени стоки и услуги, за които ние по-рано даже не сме и предполагали.
Какви ли не трикове прилагат днес търговците - отстъпки, подаръци, клиентски карти, лотарии и мн.др. Но това ли наистина ни кара да купуваме тази или друга стока, или може би рекламата по телелвизора? НЕ! Няма по-силна реклама от препоръчката на наш познат! Няма по-добра реклама от добрите отзиви на нашите приятели! И това е възможност на 21-век! Информацията предаваща се от уста на уста, от познат на познат!
Ето това е Мрежовия маркетинг! Как това работи?!
Представете си, че вие сте обядвали в ресторант. Много ви е харесала кухнята  облсужването, и ето затова вие сте разказали на своите приятели. Вашите приятели по ваша препоръчка също са отишли в този ресторант. Вие сте помогнали на ресторанта да заработи пари!
И вашите приятели са останали доволни и са ви се отблагодарили. А сега си представете, че собственика на ресторанта в знак на благодарност ви е заплатил 5% от тази сума, която са похарчили вашите приятели и ви е направил отсъпка за всички ваши следващи обяди? Следващия път вие ще се възползате от отстъпката и ще разкажете на всички свои приатели за тази възможност.
Това означава, че вашите приятели ще разкажат за тази възможност на техните приятели и също ще получат отсъпка и възнаграждение!
Клиенти привличат клиенти! Именно! Това е мечатат на всеки един производител.
Но това е възмоно при едно условие - услугите или стоките трябва да бъдат с високо качество! Иначе ние не можем да разкажем на своите проятели за това!
Вие използвате стоки, които харесвате и ги препоръчвате на свои познати. Всеки път, когато вашите познати и тяхното обкръжение купуват харесалата им се стока от произовдителя, на вас ви начислват комисионно възнаграждение. Просто правете това, което вие вече така или иначе правите и затова получавате пари!
Единствената причина, поради която някои хора не искат или не работят в мрежовия маркетинг е , че те не знаят какво е това!
Вие разпростаранявате информация. Занимавате се с интелектуална дистрибуция!
Ето какво значи истински Мрежов маркетинг. Предаването на знания за нови стоки и услуги е интелектуалната дистрибуция.
Ние всички правим с вас това всеки ден, но до сега не получавахме пари за това. Но от това, което виждате днес - утре всичко ще се измени.
А какво се случва с мрежовия маркетинг в развитите страни?  И какво ни чака нас в близко бъдеще!?
В САЩ работят повече то 2500 големи мрежови компании. В днешно време мрежовия маркетинг се развива
в 125 страни от всички континенти.
В Европа работят повече от 700 мрежови компании, обема на продажбите в ези страни превишава 2 милиарда
долара годишно. Сега има нова база на развитие на мрежовия маркетинг. База за стремителен възход.
Когато много жители на планетата ще се окажат или клиенти или дистрибутори на различни  мрежови
компании. Помисли само! Преди 40 години Глен Търнър - американец с основно образование използвайки принципите на мрежовия маркетинг за 5г е превърнал своите доходи от 5000 в 300 млн. долара.  Това ни чака и нас. Тази многомилиардна индустрия превзела света, е вече и у нас!
Тенденцията е на лице, пазара е свободен, икономическата ситуация е добра у нас за развитие на този уникален бизнес.
Хората, които сериозно разлеждат това предложение само след няколко години успяват.
Сега е идеалното време за тях. Не оценявайки това, много знаят какво е мрежов маркетинг и каква изгода има в него. Развитието на Мрежовия маркетинг у нас е неизбежен. Сега е времето, когато разумно да изберем надеждна мрежова компания и да се присъединим към нея.
Започвайки днес, използвайки новите инструменти и опит, новите достигат добри резултати за много кратко време.
Огледайте се и не изпускайте тази възможност! Дойде вашето време!
Всички ние с вас се явяваме клиенти на някаква мрежа, мрежи сързани с телефони, с магазини, с ресторанти, с фитнесцентрове.
И ние харчим пари. Но сега имате възможност да останете същия клиент и заедно с това да заработвате и пари.

Защо е изгодно да се занимавате с мрежов маркетинг - получавате ежемесечен авторски хонорар, който се увеличава и вие ще имате повече свободно време. Сега вие можете да си позволите да се занимавате  слюбимите си занимавния и да почивате колкото си искате и когато си искате! Работейки като наемник, човек има ограничен доход и определни трудови условия! Използвайки мрежовия маркетинг вие имате възможност да получите неограничен доход. За да направите добра кариера в обикновена компания, човек е длжен да работи упорито няколко години, за да стане професионалист. Работейки в мрежовия бизнес, вие може да направите успешна кариера само за една година и започвайки от нулата, за да отидете на високо ниво на доходи!
Кажете: - какво би означавало това за вас?
Когато работите в мрежовия бизнес вие сам определяте обема, времето и мястото на своята дейност. Вие сами решавате кога да станете, с кого да се сренете, колко време да работите, кога и за колко време да излезете в отпуск. Вие сами планирате своя работен график и доходи. Кой сега се разпорежда с вашето време?
Много хора изпитват проблеми от взаимоотношенията с началника и с колегите си, когато работите - в мрежовия бизнес, вие определяте хората от своя екип, избирайки само тези, които ви харесват и с които ви е комфортно да работите. А вашия спонсор (наставник) е морално и материално заинтересовам за това, вие да изпитванте удоволетворение от вашата дейност и да получите максимално изгоди за себе си!
Работейки в мрежовия маркетинг вие ще се запознаете с много нови хора от различни градове и страни.  И тук като никъде вие ще се сдобиете с огромно количестов приятели, изпитвайки към вас искренна признателност и благодарност за своя успех!
Работейки в мрежовия маркетинг вие ще общувате с преуспяващи хора учейки се от тях, вие ще се самоусъвършенствате, за мрежовия маркетинг няма граници, а това значи, че вашия бизнес може да бъде международен!
Всичко това ви води към независимост.
За да започнете не са необходими големи средства. Не е нужно да се обръщате към инвеститои заемайки ви пари. Вие получавате готов бизнес, което значи, че той е проверен и не е нужно нищо да измисляте. За всички ваши партньори ще е изгодно вие да преуспеете! Това означава, че те ще ви дадат всички технологии и тайни на това начинание.
И ако битува мнение сред хората, че мрежоваия маркетинг е несериозен, ето какво говорят за него обезпечените хора:
Робърт Кийосаки - автор на бестселъра "Богат татко, беден татко"- световно признат лектор и учител
по предмента - пари - мултимилионер : - Моят богат татко говореше: "Най-богатите хора в света търсят и строят мрежи,
а всички останали - търсят работа!"
Много ваши познати ще се запознаят някой ден с мрежовия маркетинг, но въпроса е от кого те ще узнаят за това
и кой ще получи своя авторски хонорар.
Може това да сте вие! :-)

Станете част от големия бизнес на 21 век СЕГА!

Зареждам... Моля изчакайте!