Парфюмиран Рол-он

Aктивения, модерен мъж се нуждае от максимална свежест през целия ден. Хидратиращите козметики подбрани към парфюмите, гарантират комфорт и оставят дълготраен завладяващ аромат. Рол-оните на ФМ ти гарантират комфорт, свежест и чудесно самочувствие през целия ден.Уникална формула, предодвратяваща прекомерното потене. Удобне за нанасяне.

Предлага се в следните аромати:

FM 110r - Шипров
Аромат за мъже, предопределени от съдбата да откриват по-добрия свят, готови за най-екстремни преживявания. Елегантен и стилен. Алтернативен аромат на La Male – J.P.Gaultier.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 134r - Цитрусов
Този изпълващ с енергия и свеж аромат ни напомня тропически остров и морски бриз. Подходящ за енигматични и нежни мъже, отличаващи се с изтънчен и безупречен вкус. Алтернативен аромат на Aqua di Gio – Giorgio Armani.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 199r - Ориенталски
Богата композиция, в която ще откриеш мента, мандарина, канела, кардамон и роза. Алтернативен аромат на 1 Million - Paco Rabanne
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 43r - Fougere
Ароматна композиция, която ще отприщи стихията във вас и ще освободи енергия за нови подвизи. За мъжете, които обичат риска и предизвикателствата в живота си. Алтернативен аромат на Hugo Energies – Hugo Boss.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 52r - Ориенталски
Мистичен освежаващ утринен аромат, характерен за силния съвременен мъж, който знае как да се наслаждава на живота. Алтернативен аромат на Boss – Hugo Boss.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 56r - Шипров
Универсален модерен аромат, съчетаващ ефирно и свежо хармонично ухание с тайнствен и импулсивен мъжки акцент. Символ на успелия и независим силен мъж с високо самочувствие, но и с високи постижения. Алтернативен аромат на Fahrenheit – Cristian Dior.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


FM 64r - Ориенталски
Свеж и елегантен аромат от подправки за мъжествените, елегантните и сериозните мъже. Изкушение е за всяка жена да бъде в компанията на мъж с това излъчване. Алтернативен аромат на Black Code – Giorgio Armani.
Добави в кошницата: бр. x 9.00 лв.


Зареждам... Моля изчакайте!