Парфюми с феромони за мъже

Феромоните са ефирни, безароматни съставки, които са отговорни за невербалното общуване. Действат на подсъзнанието,  увеличавайки привлекателността и самочувствието, а също така улесняващи комуникацията между хората. Струва си да бъдат използвани преди среща или друго важно събитие. Винаги, когато искаш да направиш добро впечатление! Tайно оръжие, спомагащо естествения sex appeal
Представяме ти нашата уникална колекция от неповторими аромати, обогатени с феромони. Освободи сетивата си и се отдай на тайнствената сила на феромоните. За да провокираш още повече!

Почувствай химията на любовта! Феромоните са едни от най-популярните афродизиаци: в комбинация с неустоими аромати увеличават привлекателността и самочувствието

На господата предлагаме:

КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАСИВА ЖЕНА : FM | 52f, 110f

В БИЗНЕС СИТУАЦИИ : FM | 54f, 64f, 134f

КОГАТО ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НАЙ - СИЛНАТА СИ СТРАНА : FM | 56f

Феромоните са безароматни и хармонично се съчетават с парфюмните композиции. Има ги в следните аромати с феромони: 

FM 110f с феромони - Шипров
Комбинация на ванилия, мускус, кехлибар, цвят на портокал и момина сълза. Ароматът обогатен с феромони - летливо вещество без мирис, чиято мисия е да се увеличи привлекателността и доверието. Аромат за мъже, предопределен от съдбата да откриват по-добрия свят, готови за най-екстремни преживявания. Елегантен и стилен. Алтернативен аромат на La Male – J.P.Gaultier.
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 134f с феромони - Цитрусов
Завладяващ аромат на мандарина, горчив портокал, морски треви, розмарин, пачули и кедър. Обогатен с феромони - летливи вещества, без мирис, чиято мисия е да се увеличи привлекателността и доверието.
Този изпълващ с енергия и свеж аромат ни напомня тропически остров и морски бриз. Подходящ за енигматични и нежни мъже, отличаващи се с изтънчен и безупречен вкус. Аромат на Aqua di Gio – Giorgio Armani.
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 457f New - Дървесен
Усещане за свежест, благодарение на комбинацията от цитрусови плодове с вода. В по-късен етап ще завърши с чувствени акорди жасмин, лаврови листа, кехлибар и дъбов мъх.
Алтернативен аромат на PACO RABANNE – INVICTUS
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 472f New -
Характер: изразителен, луксозен
Аромат:
Основни нотки: бергамот, касис, вар
Сърдечни нотки: ябълка, ананас, розмарин, смола елеми
Базoви нотки: мускус, пачули, кедър
Алтернативен аромат на CREED - Aventus
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 473f New - Fougere
Свеж, благороден, непокорен
Аромат:
Топ нотки: бергамот, розов пипер
Сърдечни нотки: кехлибар, лавандула
Базовата нотка: пачули, ветивер, сухо дърво
Тип: Освободен
Алтернативен аромат на CHRISTIAN DIOR - Sauvage
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 52f с феромони - Ориенталски
Хипнотизиращ аромат на цитрусови плодове, ябълка, канела и карамфил. Обогатен с феромони - летливи вещества, без мирис, чиято мисия е да се увеличи привлекателността и доверието.
Мистичен освежаващ утринен аромат, характерен за силния съвременен мъж, който знае как да се наслаждава на живота. Алтернативен аромат на Boss – Hugo Boss.
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 56f с феромони - Шипров
Запалване на сетивата с екстракти от орлови нокти, хвойна, смола и кедър. Ароматът обогатен с феромони - без мирис вещества, чиято мисия е да се увеличи привлекателността и доверието. Универсален модерен аромат, съчетаващ ефирно и свежо хармонично ухание с тайнствен и импулсивен мъжки акцент. Символ на успелия и независим силен мъж с високо самочувствие, но и с високи постижения. Алтернативен аромат на Fahrenheit – Christian Dior.
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


FM 64f с феромони - Ориенталски
Елегантен и чувствен аромат на мандарина, анасон, мускус и цвят от маслиново дърво. Аромата е подобрен с феромони - летливи вещества без мирис, чиято мисия е да се увеличи привлекателността и доверието. Свеж и елегантен аромат от подправки за мъжествените, елегантните и сериозните мъже. Изкушение е за всяка жена да бъде в компанията на мъж с това излъчване. Алтернативен аромат на Black Code – Giorgio Armani
Добави в кошницата: бр. x 42.00 лв.


Зареждам... Моля изчакайте!