10 ключа за правилен избор на МЛМ компания

Къде е ФМ Груп според основните насоки за избор на МЛМ-компания?

1. Продуктът да е консуматив.

Неща, които хората си купуват и използват постоянно. Продуктите да свършват и да се купуват нови. Това подсигурява постоянство на оборотите и мултиплициране. ФМ груп предлага голям избор от продукти за всички!

2. Качеството на продуктите.

Компанията да има контрол върху качеството на продуктите си. Има няколко завода или е концентрирала производството си в един завод за по-добър контрол? В какви държави е производството?
FM Group произвежда своите продукти в завода PERFAND - Основана през 1995 г. от Андрей Травински за производство на парфюми с изключително високо качество.
И взима есенции и етерични масла от завода DROM - Основана през 1911г. oт Бруно Сторп със седалище в Мюнхен, DROM е най-големият в света производител и разпроcтранител на маркови есенции.

3. Достъпни цени.

Цените на продуктите трябва да са достъпни за поне 70% от населението.

Парфюмите на ФМ груп са на достъпни цени от 25лв и 42лв, в зависимост от % етерични масла, които се съдържат в тях!

** При средна цена за дизайнерски парфюм = 100 – 120 лв. **


4. Богат асортимент и нови продукти.

Живеем в свят на избора, 550 продукта са далеч по-добър вариант от 1. Дайте възможност на хората да избират, така ще имате и много по-голяма структура.
Фм Груп разполага с изключителния избор от 150 аромата, които се обновяват на всеки 3-6 месечен период.
Минерална козметика.
Биопродукти за дома. Разнообразни продукти за миене, пране, почистване и гладене за дома, мебелите и автомобила

5. Известна търговска марка – изгражда лоялност на потребителя.
ФМ Груп разпространява само и единствено продукти със своята търговска марка.

6. Надеждност на компанията – от колко години работи, кога е създадена? Дали компанията е със солидни позиции и опит?
Вие работите с крупна международна компания: FM Group World, която е създадена през септември 2004г., а към ноември 2008г. вече разполага с мрежа от 300 000 членове в 40 държави.

7. Международен бизнес – в колко страни има открити пазари? Има ли възможност да развивате бизнеса си на тези пазари или само локално в държавата Ви?
FM Group има над 55 представителства в Европа, Азия, Северна Америка, Южна Америка, Австралия, Африка и продължава да разкрива нови пазари.

8. Инфраструктура – наличие на корпоративен сайт, индивидуален софтуер за анализ на структурата Ви, логистика на пратките, нивото на обслужване.
ФМ има изградена много добра система за работа със своите дистрибутори, логистика на пратките до дома и високо качество на обслужване.

9. Система за изграждане на бизнеса – Вие се включвате към човека, който Ви е поканил в МЛМ бизнеса. Преди да се регистрирате проучете внимателно каква е неговата система на работа и тази на екипа му? Как ще бъдете обучени и подкрепени? Разполага ли с лесна система на дублициране, която да е достъпна, разбираема и приложима? Има ли алгоритъм на действие и необходими инструменти, с които, след като ги разучите и започнете да прилагате, да станете успешни? Разполага ли с обучения и тренинги, инструменти за дистанционна работа в други градове и държави? Ние например, в нашия екип, сме изработили напълно автоматизирана система, която стъпка по стъпка води партньорите ни към желания от тях резултат. Какъв извод можем да направим? Присъединявайки се към нашия екип, получавате готова система за изграждане на бизнеса Ви, в която е вложен целият ни практически опит. Благодарение на тази система ще можете да се движите към целите си не на велосипед, а на супер съвременна машина.

Зареждам... Моля изчакайте!