Принципи на Мрежовият маркетинг?

Принципите на мрежовия маркетинг позволяват да печелите не само от продажбата на стоки и услуги, но и от изграждането на собствена дистрибуторска мрежа. Всеки независим консултант може да регистрира други независими консултанти, като по този начин той става техен спонсор и получава като приход процент от техните продажби.
Печалбата на независимите консултанти се формира от следните компоненти:
- Печалба от директните продажби - се формира от разликата на която дистрибутора закупува стоката от фирмата и цената, на която продава на крайния клиент.
- Печалба от груповите продажби - Този вид печалба се формира от груповия оборот, формиран от дистрибуторите, които вие сте регистрирали.

Ето най-важните принципи на Директните продажби:

1. Запознай се с продуктите, които предлагаш на своите клиенти - Научи колкото се може повече за продуктите, с чиято дистрибуция се занимаваш. Непрекъснато разширявай своите знания, питай за новости. това е един то начините, който ще те заведе към успеха
2. Препоръчай продуктите на други - Покажи продуктите на други хора - свои познати, приятели, близки, колеги. Дай им възможност да се запознаят с интерсното предложение и да си купят атрактивни продукти на достъпна цена.
3. Създай собсвена мрежа от дистрибутори - Насърчи други хора да правят като теб - да продават продуктите с марката на ФМ Груп.

Мрежовият маркетинг ви дава следните предимства:

- Възможност за независимост - както финансова, така и чисто човешка, защото вие можете сами да контролирате кога и колко да работите, както и сами да решите кога и колко време да прекарате със семейството и приятелите си. В крайна сметка и никой не може да ви уволни, защото сте независим консултант и можете да работите или не - въпрос на избор от ваша страна.
- Работа с хора - ако обичате да се срещате с нови хора, които споделят вашите идеи, то това е идеалният начин за вас да срещнете нови приятели.
- Развиване на собствен бизнес - чрез мрежовия маркетинг вие имате възможността да създадете своя група от независими дистрибутори, които да формират вашият бизнес. По този начин вие без финансови инвестиции можете да направите това, което отдавна сте искали - ваш собствен печеливш бизнес.
- Бъдете сред равни - при мрежовия маркетинг вашето образование, възраст, раса, религиозни убеждения или пол нямат значение - важни са вашите качества като личност, а именно колко добре можете да се справите в това да разпространявате продуктите и да помагате на спонсорираните от вас независими консултанти.
- Скъпото и отнемащо време обучение - така нужно на всички в днешно време при мрежовия маркетинг не е проблем, защото е в интерес на вашият спонсор или фирмата вие да бъдете обучени по възможно най-добрия начин, защото в крайна сметка не само вие, но и всички останали имат интерес от това. При мрежовия маркетинг се насърчава конкуренцията от което в крайна сметка печелят всички, защото тя довежда със себе си по-доброто обслужване и по-ниските цени от което пък печелят и крайните клиенти дори.
- Без ограничения в приходите - вече можете да печелите толкова за колкото сте работили. Ако до сега сте мислили че не са ви оценявали достойно то при мрежовия маркетинг няма ограничения, защото колкото сте по-добър толкова повече можете да спечелите. Това е един начин да докажете не само на себе си, но и на околните че наистина сте това което сте.
- Намалени разходи - за разлика от традиционния бизнес началната инвестиция е многократно по-малка, както и риска, защото не рискувате, влагайки в зареждането на склад, оборудването на магазин, регистрирането на нов бизнес и други.

Бил Клинтън за МЛМ и директните продажби

 

 

 

Зареждам... Моля изчакайте!